Genea.cz » 

Fórum

Téma s žádnými novými reakcemi

Obsah vasi databaze?

Autor Vzkaz
Napsáno: 06. 12. 2007 [08:26]
Uživatel smazán Dobry den, bohuzel se mi z zadnych informaci na vasich strankach nepodarilo pochopit, co je vlastne jejich cilem. Jde o prepsani obsahu matricnich knih do elektronicke podoby? Nebo jen o vytvoreni jejich seznamu? Diky za vysvetleni. (A pripadne muzete nejak srozumitelne doplnit tuto podstatnou informaci i na stranky...)
Napsáno: 06. 12. 2007 [23:18]
Uživatel smazán Je to na prvni strance a na strance o projektu Genea. Ja to tam jeste jednou rozepisu polopaticky, neni problem.
Jde o soupis knih, ne o obsah. Zatim. Dat tam obsah je v tuto chvili mimo moznosti obcanskeho sdruzeni a mimo moznosti i samotneho archivu (financni a vubec jine zdroje).
Az bude vice prostredku nebo lidi, dojde i k navazani obsahu matrik k soupisu.
Napsáno: 07. 12. 2007 [14:48]
Uživatel smazán Děkuji za vysvětlení. Nebyl jsem si úplně jistý, protože například hned na titulce zároveň píšete tuto větu: "Jedině tak se tento nekomerční projekt přiblíží svému cíli - databáze obsahu matričních záznamů a gruntovních knih!", což se samozřejmě dá vykládat i tak, že se snažíte digitalizovat obsah všech matrik a gruntovních knih.
Napsáno: 09. 12. 2007 [14:45]
TomasKruta
Tomáš Krůta
registrován od: 04.01.2006
Příspěvky: 9
Asi sestavim roadmapu projektu. Ono se to ruzne popisuje v textech, ale nazorne to tady nikde neni - myslim etapy projektu. prvni je soupis knih, pak vytvoreni nastroju pro pridani zaznamu a pak samotne pridavani zaznamu, ktere by bylo zalozene na komunitnim zpusobu nebo na spolupraci s archivem.
neco takoveho sestavim...



Pro přidávání příspěvků do fóra musíte být registrováni a přihlášeni. Je to nutné z důvodu ochrany proti nevyžádaným příspěvkům (erotické a nelegální odkazy - spamy). 

Děkujeme za pochopení.