Genea.cz » 

Fórum

Téma s žádnými novými reakcemi

vhodný genealogická program?

Autor Vzkaz
Napsáno: 13. 11. 2014 [16:00]
GeneTe
Tereza Dvořáková
Tvůrce tématu
registrován od: 13.11.2014
Dobrý den, poradil byste někdo, prosím, program na tvorbu rodokmenů, který by uměl vygenerovat strom rodokmenu, kde by mimo jména a významných životních dat mohlo být vidět, odkud ten člověk byl a čím se živil? Mám odzkoušeno zatím jen Ancestry a RodokmenPro a nevyhovují mi. Poradí někdo? Nejde mi o to, aby byl program kvalitní co se týče ukládání dat, ale ve výsledku. Za případné reakce moc děkuji!
Napsáno: 14. 11. 2014 [10:26]
Nový
Lubomír Nový
registrován od: 30.04.2007
Lepší, jak Ancestry jsem zatím nenašel (v konbinaci s html převodníkem). U Ancestry mi jen chybí jakási textová stránka. Tzn. pro opis gruntovních chyb, jakýsi úvod, nebo pro článeček o původu příjmení. Jinak jsem fakt spokojenej ... Všechny výše uvedený požadavky splňuje ... jde jen o to ho správně nastavit.
Napsáno: 14. 11. 2014 [15:31]
alamamka
Alena Křivánková
registrován od: 24.03.2008
Osobně používám dlouhé roky Brother's Keeper a jsem s ním spokojena.
Napsáno: 14. 12. 2014 [09:31]
Rade
Radomír Bezděčka
registrován od: 25.06.2014
Vyzkoušejte http://www.myheritage.cz/ free verze je pro 250 osob, dále je placená verze premium a prémium plus.Plně mi vyhovuje.

Rade

Pro přidávání příspěvků do fóra musíte být registrováni a přihlášeni. Je to nutné z důvodu ochrany proti nevyžádaným příspěvkům (erotické a nelegální odkazy - spamy). 

Děkujeme za pochopení.