Genea.cz » 

Fórum

Téma s žádnými novými reakcemi

Držím palce

Autor Vzkaz
Napsáno: 18. 09. 2007 [22:32]
Uživatel smazán Ahoj
Docela Vám závidím tento odhodlaný projekt, ale jsou to hodiny dřiny . Kdybych nemusel živit rodinu (a alimenty), hned bych se do toho zapojil .
Standa
Napsáno: 24. 09. 2007 [22:40]
Uživatel smazán hehe, dekujeme za uznani. rodiny taky zivime, ale alimenty zatim neplatime icon_smile.gif
kdybych venoval stejne casu svemu rodopisu, tak bych uz musel bejt snad s predkama ve staroveku icon_wink.gif
Napsáno: 08. 11. 2007 [14:15]
Uživatel smazán Ahoj, nebo spíš Dobrý den. icon_redface.gif Našla jsem vaše stránky a jsou dost dobré. To musím uznat. Určitě postupem času budou ještě vylepšené a doplněné. Ráda bych vyhledala své předky, ale zatím jsem úplně na začátku. Údaje mám jen o svém dědečkovi a pak jen útržkovité info o tom, že rod z větve právě mého dědy pochází z jižních Čech, kde děda zjistil údaje snad až do 15.století, ale nedochovalo se to. Takže budu muset začít vlastně od úplného začátku a mám z toho trošku strach, tak uvidím. Vaše stránky mi určitě pomůžou a možná časem se přidám i do vašeho týmu. Zatím to bohužel nejde, nemám doma internet, jen v práci a to je jasné, že v práci člověk musí pracovat a ne dělat jiné věci, že. :? Tak se zatím mějte moc krásně a já se půjdu zaregistrovat, protože si myslím, že na těchto stránkách nejsu naposledy. icon_wink.gif



Pro přidávání příspěvků do fóra musíte být registrováni a přihlášeni. Je to nutné z důvodu ochrany proti nevyžádaným příspěvkům (erotické a nelegální odkazy - spamy). 

Děkujeme za pochopení.